Känn dig både snygg och stark efter ett träningspass

Skönhet och hälsa går hand i hand och för många är det viktigt att känna sig snygga för att må riktigt bra. Vad som är snyggt är förstås högst individuellt och du bör alltid utgå ifrån dina egna ideal.

En del kvinnor har komplex för sina bröst, stora som små. Speciellt för kvinnor som är väldigt vältränade, med låg fettprocent i kroppen, väljer att göra bröstförstoring. Med droppformade implantat får du ett mycket naturligt resultat. För en del andra kvinnor kan det vara något så litet som att hitta rätt träningsbyxor som gör att de känner sig riktigt snygga.

Styrketräning formar kroppen

En atletisk och muskulöst formad kropp är tilltalande för många och för att uppnå det behöver du styrketräna. Styrketräning är bra för det mentala måendet, att känna dig stark och veta att du klarar av alla prövningar du ställs inför får många att må riktigt bra. Det finns inga rätt eller fel när det gäller vilken känsla du vill få av din träning, så länge känslan är positiv.

Att träna för att se snygg ut naken är helt okej, precis som det är lika okej att träna för att känna sig stark utan att ha en tanke på hur man faktiskt ser ut. Det som är viktigt är att du faktiskt styrketränar. WHO rekommenderar muskelstärkande träning för de större muskelgrupperna minst två gånger i veckan. Det finns enormt många fördelar med styrketräning och framför allt kommer det kunna hjälpa dig att hålla dig skadefri genom livet.

Maximera träningsresultatet