Inkludera pasta och pesto i din träningskost

För att din träning ska bli så effektiv som möjligt är det viktigt att engagera dig i vad du äter. I själva verket krävs det lika mycket engagemang i köket som på gymmet för att bygga muskler.

Ät en snabb energikälla

Experter är enade om att den bästa metoden för att bygga din muskelmassa är att äta en varierad kost. Först och främst behöver du se till att du får i dig tillräckliga mängder proteiner för att bygga muskler. Sedan behöver du också energin för att orka ta dig igenom träningen. En rekommendation är att inkludera pasta eftersom den ger dig de kolhydrater du behöver för att orka med tuffa träningspass. På så sätt kan pasta indirekt göra dina muskler större. Även om inte kolhydrater bygger muskler så är det värt att veta att återhämtningstiden för att kunna träna igen minskas.

Ät pasta med röd pesto

Pasta har fördelen att vara ett mångsidigt livsmedel som låter dig laga en mängd olika maträtter. Det finns gott om alternativ att välja mellan men en varm rekommendation är att kika på recept online. En snabb maträtt som är ett utmärkt alternativ de gånger då du behöver snabb energi är Farfalle med röd pesto med tomat. Denna speciella rätt går fort att tillaga och har en smak som är både behaglig och enkel. Du hittar god röd pesto från Barilla.com som är världsledande på pastaprodukter och varit verksamma i 140 år. Med denna rätt kan du känna dig trygg med att du får den energi du behöver inför nästa träningspass. Dessutom innehåller Barillas pesto massor av näringsrik vitamin A, vitamin C, järn, kalcium samt omättade fetter som är bra för hjärtat.

Vidare hittar du massor av utsökta recept med pasta och pesto på Barillas hemsida, så tveka inte att göra ett besök och låta dig bli inspirerad inför nästa matlagning!