Viktigt att alltid ha i gymväskan

Att alltid ha en träningsväska som är redo och färdigpackad ökar chansen för att du faktiskt kommer ta dig iväg till gymmet för att träna. Det blir smidigare och det sparar tid om du kanske har bråttom eller är på väg att bli sen. Det blir som en liten trygghet att veta att väskan står redo för när du ska ta dig iväg.

Grundläggande saker

Det viktigaste är att du har med träningskläder så att det inte gör något om du blir svettig. Du bör alltid se till att ha ett rent set med dig bestående av byxor, tröja, strumpor, skor och underkläder. Kanske även en tjockare tröja att ha under uppvärmning och efteråt för att hålla kroppen varm. Nästa steg är att packa ner diverse hygienprylar för att du ska kunna hålla dig fräsch efter träningspasset. Om ditt gym har en dusch som du kan använda behöver du ha med tvål, schampo, balsam och en handduk. Och sedan är det bra att ha med en deo och en Paco Rabanne parfym för att du ska lukta gott när du går ifrån gymmet. Du behöver även ha med ett par gymskor eftersom många gym har regler som säger att du måste ha inomhusskor på gymmet. Dina skor bör vara bekväma för att du ska kunna träna bekvämt hur länge du vill. Det är även viktigt att du har med en vattenflaska så att du kan se till att dricka mycket vatten under träningen för att undvika uttorkning.

Övrigt

När du packat ner allt det allra viktigaste kan du komplettera med några småprylar som inte är absolut nödvändiga men ändå kan vara bra att ha. Till de sakerna hör skavsårsplåster och vanliga plåster ifall någon sorts olycka skulle vara framme, så att du kan fortsätta träna. Sedan är det även bra att ha med ett hänglås så att du kan låsa in dina tillhörigheter i omklädningsrummet så att du slipper oroa dig för dem medan du tränar. För att få lite extra pepp medan du tränar kan du ha med ett par hörlurar så att du kan lyssna på musik som gör dig glad och taggad på att träna för att träningspasset ska bli roligare. Till sist kan det även vara bra att ta med något ätbart som du snabbt kan äta efter träningen för att fylla på med näring och energi för att hjälpa kroppen återhämta sig på bästa sätt och för att du ska kunna gå ifrån gymmet med lite energi i kroppen.